Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serv dla polaków?

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno ma powstać osobny server dla graczy z Polski, czy to prawda? (pisze podobno, bo nie jestem pewien)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zrobią serwer dla Polaków i kto będzie grał? Polaczki? Będzie taki sobie serwer w 95% elohell divisionhell. Przecież nie dość że nikt nie będzie chciał grać z Polaczkami. Wszyscy się tam powyzywają i cały misterny plan w pi...

Bez sensu...

Opublikowano

Jak nie masz pewności, to nie pieprz głupot bo się gimby pozabijają.

Jeżeli powstanie, to RIOT straci na tym.

Opublikowano

Nie będzie na 99% takiego serwera...

Po co mieliby robić coś takiego ?

Ile tysięcy osób by było, na pewno nie dużo, nikt by na taki serwer nie przeszedł, polaków mało, a o obcokrajowcach nawet szkoda gadać

Totalnie bez sensu...

Nic by to nie przyniosło, EUNE to zlepek polaków, rosjan, greków i jeszcze innych ludzi, szkoda po prostu fatygi żeby robić coś takiego, gdyby zrobili osobny serwer, to EUNE zmniejszyłoby się o połowę, bo polaków jest tam przeważająca część

Opublikowano

Hah, to by było bezsensu ;P. Każdyw ie że Polak najbardziej wyzywa w grze. Więc taki server to by było samobójstwo.. Każdy by się flejmił i nikt by nie chciał wspułpracować.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

1. Nie było nigdy nic takiego powiedzianego przez Riot, dlatego gadasz bzdury.

2. Ludzie wy chyba nie rozumiecie istoty rzeczy takiej jak darmowe transfery na polski serwer dla Polaków oraz tego, że mogą usunąć PLN z serwerów east oraz west i z tego powodu tak jak było wcześniej, że większość przeniosła się na east z powodu iż usuneli PLN z west.

To tyle odemnie Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dla Polaków oznacza upadek tego serwera zanim jeszcze powstał. Polacy uciekają z meczy kiedy dowiadują się że mają w teamie innego gracza z Polski -> pomyśleć co by to było na PL serwerze.

Opublikowano

Hah, to by było bezsensu ;P. Każdyw ie że Polak najbardziej wyzywa w grze. Więc taki server to by było samobójstwo.. Każdy by się flejmił i nikt by nie chciał wspułpracować.

Widze Twój pierwszy post bez prośby o like'a :)

Co do tematu : szkoda tylko fatygi

Opublikowano

Hah nie no dobre na takim serwerze nikt by nie grał bo np. Jak ja gram z Polakiem to już mnie w chuju strzela bo wyzywa wszystkich a siebie wgl nie obwinia -,-

feeduje najczęściej lub trolluje gdy się da no po prostu nie wyobrażam sobie serwer LoL PL.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Kurwa! Tylko nie serwer dla Polaków proszę was. Wtedy będziemy mogli sobie pisać polishhell. Ja nie jestem za tym.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Gorzej z Neosami co się w 90% gier zagranych z Polakami trafia ;) No nie ? Takie puste dzieci po 10 latek graja w lolcia bo kolegą chcą zaimponować -,-

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Wiecie co mnie rozpierdala? Że każdy z was tu piszących, uważa że KAŻDY polak to wyzywające się ścierwo. Oczywiście wy jesteście ideałami graczy, a WSZYSCY INNI polacy to nooby. Popatrzcie na siebie. Beka z was.

@Top

To raczej niemożliwe, bo niby czemu akurat zrobili by serwer akurat dla Polski, kiedy w LoLa gra jeszcze masa innych narodowości? Poza tym, nie chcę żeby zrobił się z tego jakiś metin, typu LoL PL, LoL GR, LoL GER itd.

Game Over

Opublikowano

Gdyby nawet RIOT zrobił taki serwer (a pewnie nie zrobi, bo po co ?) mało polaków z EUNE by się tam przeniosło.

Opublikowano

@up

przecież mogli by zmusić, jak zmusili 99% osób odcinając platności w PLN, a wiadomo że polaczki nie grają bez sms'a więc siedze sam na wescie

ale riot się nie zgodzi, ponieważ to byłby niewypał totalny, i nie wiele osób by chciało taki serwer, każdy wie że nordic to gówno, bo polacy rozpierdalają gre...

a jakby się znaleźli na jednym serwie to by się pozabijali

Opublikowano

Widze ze ktos jest slaby z angielskiego , nie ogladaj elo hell jezeli nie rozumiesz tamtejszych tresci

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Spoko, już ruskom dają serwer to ich na EUNE nie będzie, teraz jeszcze polaczków by wyjebali to może dało by się nawet grać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...